Ιδέες με Όραμα

 

Η COMMUNICATION FACTORY έκανε την εμφάνισή της το 2000, δημοσιεύοντας ισολογισμούς. Επικοινωνούσε, δηλαδή, τα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών που εξυπηρετούσε.

Όταν, το 2011, την ανέλαβε ο κος Νικόλαος Μπενόπουλος, η εταιρεία πήγε πολλά βήματα μπροστά, καθοδηγούμενα από το όραμά του: να μπορεί η εταιρεία να εξυπηρετεί άψογα και τις επικοινωνιακές ανάγκες κάθε brand, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφήμισης.

«Εξοπλισμένη» με μία δυνατή Ομάδα, η COMMUNICATION FACTORY αναγεννήθηκε, παρέχοντας πλέον διαφημιστικές υπηρεσίες πάντα υπό το πρίσμα μιας στοχευμένης στρατηγικής. Η «στρατηγική δημιουργικότητά» της, έφερε απτά αποτελέσματα για κάθε brand που την εμπιστεύτηκε.

Είναι στο DNA όλων μας στην COMMUNICATION FACTORY να πιστεύουμε ότι κάθε επικοινωνιακή ενέργεια οφείλει να επιτυγχάνει τους στόχους της με μετρήσιμα αποτελέσματα. Αυτό εξακολουθούμε να κάνουμε μέχρι σήμερα παραμένοντας στην «πρώτη γραμμή» των εξελίξεων του διαφημιστικού χώρου.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Το motto μας: Ideas that Work. Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες κάθε brand, προστατεύοντάς το από οτιδήποτε είναι εφήμερο και μη αποδοτικό προτείνοντας πάντα ιδέες που «δουλεύουν», αυξάνοντας το ROI και το brand loyalty.

Η σκέψη μας είναι ανατρεπτική, μόνο όμως όταν είναι και αποδοτική.

Η εμμονή μας για τη δουλειά μας είναι πασιφανής, και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Η ικανότητά μας να ακούμε πραγματικά τον πελάτη είναι ένα από τα πλεονεκτήματά μας.

Η ικανότητά μας, όμως, να προτείνουμε αυτό που πραγματικά θα λειτουργήσει για το brand είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας.

Ακολουθούμε τις εξελίξεις. Κυρίως όμως, τις δημιουργούμε.

Είμαστε εδώ, και θα είμαστε εδώ με σεβασμό και αγάπη για κάθε brand που μας εμπιστεύεται.